Välkommen till Bike-station!

Är du ett lika stort fan av Harley Davidson motorcyklar som vi är? Då har du hittat helt rätt – här kommer du att hitta det mesta värt att veta om dessa älskade hojar. Vi ger dig allt från spännande läsning om livet som MC-förare till tips om reservdelar till din älskade Harley!

Att äga en Harley Davidson

För många av oss MC-fantaster är hojen den mest värdefulla prylen vi äger och just därför är det A och O att sköta den på rätt sätt. Här på sajten hittar du matnyttig läsning som hjälper dig att ta väl hand om din Harley. Vi ger dig tips på hur du underhåller motorcykeln på bästa sätt under säsong, men även när den står förvarad under vinterhalvåret.

Custom Harley Davidson

I den här världen är begreppet ”custom” ett uttryck för när motorcyklar anpassas på ett unikt sätt. En custom Harley Davidson är en häftig upplevelse och vi ger dig en hel del intressant läsning kring detta. Hur kommer det sig att MC-världen plötsligt fylldes med den här sortens anpassade hojar? Vad är tjusningen och vad går den ut på? Svaren på detta kommer du att hitta i våra artiklar här inne på sajten.

Reservdelar och tillbehör

För dig som äger en Harley Davidson kommer en stor del att handla om det materiella underhållet av hojen. Nya reservdelar behövs mellan varven och det gäller att hitta rätt i djungeln av MC-prylar. Vi hjälper dig genom att förklara olika reservdelars syfte och hur du kan införskaffa dina prylar och tillbehör. Ibland är det värt att kosta på riktigt bra kvalitet medan det andra gånger inte behöver läggas lika stora slantar. Vi som står bakom Bike-Station har mångårig erfarenhet från MC-branschen och törs kalla oss proffs på reservdelar. Därför vill vi dela med oss av vår kunskap för att hjälpa andra Harley Davidson fantaster där ute!